Stacks Image 338

YOGA & GUD - YOGA LIVE ONLINE

GRATIS! KURS - YOGA & GUD

Tid: Återkommer
Lärare: Anna
Om passet: Enkel, skön yoga och meditation för dig med andlig längtan och med Guds kärlek i centrum. Inga förkunskaper krävs. Mer info nedan!
Pris: Yoga & Gud är GRATIS för dig som vill. Kanske har du små eller inga resurser för att du är student, pensionär, ensamstående förälder, arbetslös eller något annat som gör ekonomin knapp. Du som har ekonomi får gärna betala och meddelar mig i så fall. Här ser du priset för våra yogakurser.
Ta med dig: Mjuka kläder & vattenflaska.

Vi gör enkel yoga som alla kan vara med på oavsett om du är nybörjare eller gjort yoga i många år.
Anna

Vi har hållt kurser i yoga sedan starten 2004.

Stacks Image 331

YOGA & GUD INFORMATION

Yoga & Gud är yoga för dig med en andlig längtan med Guds kärlek i centrum. Vi gör enkel mjuk yoga, HeartYoga, som är lätt att vara med på oavsett om du har gjort mycket eller kanske ingen yoga alls tidigare. Passen inleds med bön och avslutas med avslappning följt av en meditation från den kristna traditionen såsom Lectio Divina, Ignatiansk inlevelsemeditation eller centrerande bön.

I Yoga & Gud förenar Anna mjuk HeartYoga med olika meditationer ur den kristna traditionen. Bönen är en del av alla våra pass men i Yoga & Gud blir det extra fokus på mötet med Gud.

Du behöver inga förkunskaper och du är självklart välkommen oavsett om du har en tro eller inte.

Stacks Image 356
Stacks Image 358
I Yoga & Gud förenar Anna de två världar hon själv levt med i många år där yogan blev en del av bönen och bönen blev till yoga. Yogan gör oss mer närvarande och hjälper oss att öppna oss för Guds oändliga kärlek. En stund av stillhet där vi kan få rum att finnas precis som vi är. Meditationerna är en hjälp för att få en mer nära och fördjupad relation med Gud/Jesus.

Gud för oss ibland ut på djupa vatten men finns alltid vid vår sida. Det är en gåva.

På ett Yoga & Gud-pass hos oss får du en upplevelse på många plan:

  • Samtal om andlighet & tro
  • Bön
  • Intoning
  • Yogaövningar
  • Avslappning
  • Meditation ur den kristna traditionen
  • Uttoning

Yogapassen är mjuka och enkla och fokus ligger på den inre närvaron, att få vila i Guds närvaro och bönen.
Stacks Image 315