Stacks Image 346

MEDIYOGA I HELSINGBORG RÅÅ

KURS - MEDIYOGA

Tid: Tisdagar 18.15-19.15
Om passet: Enkel, avslappnande yoga och meditation för ökad flexibilitet och rörelse. Inga förkunskaper krävs.
Pris: Här ser du priset för våra yogakurser.
Ta med dig: Mjuka kläder & vattenflaska.

Vi gör enkel yoga som alla kan vara med på oavsett om du är nybörjare eller gjort yoga i många år.
Anna
Stacks Image 341

MEDIYOGA INFORMATION

MediYoga har utvecklats av Göran Boll genom kliniskt och terapeutiskt arbete med människor sedan början av 1997 och är baserad på resultaten av hundratals vetenskapliga studier på olika typer av yoga över hela världen, inklusive ett halvdussin svenska studier
I MediYoga gör vi övningarna långsamt och kontrollerat och passen är utformade för att öka fysisk flexibilitet, skapa mental avslappning och ge insikt. I ett lugnt inkännande tempo ger jag dig stöd i att få kontakt med din andning och att utföra rörelserna utifrån där du befinner dig.
Jag försöker möta dig där du är och tillsammans hittar vi vägar in i rörelserna som passar just dig.
Andningen är grundläggande i MediYoga och genom olika andningstekniker kan vi påverka hur vi mår och skapa fysisk, emotionell och mental harmoni i oss.

Att göra yoga påverkar kroppen och dess inre organ på många olika sätt. Yoga skapar flexibilitet, uthållighet, påverkar matsmältningen, hormonbalansen, stärker nervsystemet, balanserar vänster och höger hjärnhalva och förbättrar sömnen – bara för att nämna några.
Stacks Image 309
Stacks Image 301
På ett MediYoga pass har vi en fast struktur:

• Långa djupa andetag
• Intoning
• Yogiska rörelser
• Andningsövning och/eller meditation
• Uttoning

Vi anpassar efter behov med bolster, kuddar och filtar. Kan du inte sitta på golvet går det utmärkt att göra MediYoga på stol eller pall, det finns också hos oss.

Jag har egen erfarenhet från att ha varit i utmattningssyndrom där yogan var det medel som hjälpte mig tillbaka. Därav är min övertygelse stark.

Jag guidar dig in i yogan med stort hjärta, seriositet och kryddar med glädje och skratt.

Vill du veta mer om MediYoga, kanske om forskningsresultat eller om historiken?
Se sv.mediyoga.com

MediYoga kan spara miljarder
”En ny ryggstudie vid Karolinska Institutet där man jämfört MediYoga, sjukgymnastik och besök hos ryggspecialist visar att yogan är den mest kostnadseffektiva metoden mot ryggont. MediYoga kan enligt KI ge en hälsovinst för samhället på 1 miljon kronor per patient och år.” Källa: sv.mediyoga.com

Varmt välkommen!

SÅ HÄR TYCKER ANDRA

Tisdagskvällarna på Yogiana med Evas Mediyoga har blivit den bäst stunden i veckan! Min kropp och själ tackar mig! Känner mig betydligt lugnare, har nästan aldrig ont i min rygg längre och jag sover så gott på nätterna!
Eva har ett så underbart fint sätt att se alla och göra det möjligt för oss, vilka besvär vi än har, att genomföra yogan och få ut max!
Anette
Stacks Image 315
Stacks Image 323