Stacks Image 338

KUNDALINIYOGA LIVSYOGA - YOGA LIVE ONLINE

KURS - LIVSYOGA

Tid: Återkommer
Lärare: Anna
Om passet: Enkel, kraftfull yoga och meditation med avslappning till gong eller annat instrument. Inga förkunskaper krävs.
Pris: Här ser du priset för våra yogakurser.
Ta med dig: Mjuka kläder & vattenflaska.

Vi gör enkel yoga som alla kan vara med på oavsett om du är nybörjare eller gjort yoga i många år.
Anna

Vi har hållt kurser i Livsyoga Kundaliniyoga sedan starten 2004.

Stacks Image 331

LIVSYOGA KUNDALINIYOGA INFORMATION

Fösta passet i Livsyoga (kundalini yoga) höll vi under 2004 när Anna börjat sin utbildning. Efter att ha utövat annan yoga med lite ljummet intresse under flera år blev kundaliniyogan kärlek vid första passet. Det har varit en härlig resa i yogans värld sedan dess.

Kundaliniyoga är en andlig tradition för att växa i både kropp, själ & hjärta. En positiv, energigivande och livsbejakande form av yoga, för vanliga människor med aktiva liv, som dig och mig. Det är en enkel men mycket kraftfull yoga som passar både den som är ny eller gjort mycket yoga.
Stacks Image 309
Stacks Image 301
Kundaliniyoga är ganska annorlunda mot annan yoga med en kombination av snabba rörelser, stretching och kraftfull andning, som aktiverar ditt energiflöde, ger känslomässig och mental balans och stärker immunförsvaret. Den ger också ökad acceptans, självinsikt och inre styrka. Efter ett pass brukar kroppen kännas fylld av energi, avslappnad och harmonisk på samma gång.

Ett pass hos oss innehåller samtal kring yoga eller medvetenhet, yogaövningar, avslappning (oftast till gong eller annat instrument) och meditation. När vi gör yoga online samlas vi utomhus några gånger per termin för mantrasång.

På ett Livsyoga pass hos oss får du en upplevelse på många plan:

  • Samtal om yoga & medvetenhet
  • Bön
  • Intoning
  • Yogaövningar
  • Avslappning
  • Mantra eller meditation
  • Uttoning

Livsyoga är helt baserad på Kundaliniyoga men med friheten att använda mantran från olika andliga traditioner.

SÅ HÄR TYCKER ANDRA

Jag har svårt för att sätta ord på vad yogan ger mig. Det berör mig så djupt. Det jag känner är att jag växer för varje pass, jag blir synligare för varje gång. Mycket är så självklart för mig men jag behöver ibland en liten knuff på vägen, en liten ängel på axeln. Kombinationen av det som sägs, passen som utövas, den medvetna andningen och alla mantran som sjungs, blir rent ut sagt magiskt och jag känner stor förändring inifrån och ut. Känner större acceptans gentemot mig själv och i sin tur allt som sker runtomkring mig.
Sat Nam

Nikolina, som ville dela med mig för det ni gör är så fint
Yogan påminner mig om att leva, känna med hjärtat och att reflektera över hur jag möter min omvärld.
Eva-Maria
Stacks Image 344
Stacks Image 315