Stacks Image 340

HEARTYOGA SAMAYOGA - YOGA LIVE ONLINE

KURS - HEARTYOGA

Tid: Återkommer
Lärare: Anna
Om passet: Enkel, mjuk yoga och meditation med mycket stretching. Avslappning till klangskålar eller annat instrument. Inga förkunskaper krävs.
Pris: Här ser du priset för våra yogakurser.
Ta med dig: Mjuka kläder & vattenflaska.

Vi gör enkel yoga som alla kan vara med på oavsett om du är nybörjare eller gjort yoga i många år.
Anna

Vi har hållt kurser i Livsyoga Kundaliniyoga sedan starten 2004.

Stacks Image 335

HEARTYOGA INFORMATION

HeartYoga är som en mjuk kärleksförklaring till dig och din kropp. Det här är passet som min kropp längtar efter varje morgon när jag tar ut min yogamatta. När jag gör yoga från hjärtat finns det en acceptans och hänsyn till hur jag mår och hur dagen känns. Ibland stilla och lugnt, ibland eldigt och utrensande. En morgon när jag känner mig lite låg slutar oftast med att jag känner mig varm inombords och fylld av tacksamhet efter att ha gjort min yoga och meditation.

I Heart yoga vill jag skapa möjlighet för dig att uppleva en yoga som är mjuk och flödande med mycket stretching. Ofta väver jag också in några mer dynamiska övningar för att också ge kroppen styrka i t ex mage, ben eller rygg.

Stacks Image 309
Stacks Image 301
Jag brukar ofta säga att yoga, för mig, inte handlar så mycket om kroppen utan mer om vad som händer med mig inombords. Yogan har förändrat hela mitt liv och jag vill gärna dela med mig av det. I HeartYoga är känslan och den inre upplevelsen av yogan därför viktigare än tekniken och de flesta positionerna ganska enkla, men kan vara väldigt utmanande ändå. I vissa positioner kanske det är lätt för dig att slappna av medan andra rörelser kan kännas påfrestande i stunden.

På ett HeartYoga pass hos oss får du en upplevelse på många plan:

  • Samtal om yoga & medvetenhet
  • Bön
  • Intoning - Möt mig nu som den jag är
  • Mjuka yogaövningar med mycket stretching
  • Avslappning
  • Meditation eller djupavslappning
  • Uttoning

HeartYoga är en mjuk form av Samayoga, hathayoga.

Varmt välkommen!
Anna

SÅ HÄR TYCKER ANDRA

Yogan är en plats där jag kan andas ut och hitta balans. En plats bara för mig. En plats där jag kan vara mig själv och där allt är tillåtet och inget är fel. Yogan gör så mycket gott för sinne, hjärta och kropp. Tack!
Hanna
Yogan ger mig livsglädje, acceptans, lugn och stabilitet. Tror inte jag skulle klara av vardagen och relationer utan den energin och det lugn som yogan ger mig. Är så tacksam för denna förändring och den glädje yogan ger mig. <3 Tack!
Filippa
Stacks Image 317