Stacks Image 391

GONGAVSLAPPNING I HELSINGBORG RÅÅ

DROP IN - GONGAVSLAPPNING

Tid: Återkommer
Lärare: Anders
Om passet: Mycket kort enkel yoga som inledning. Lång avslappning till gong och andra instrument. Inga förkunskaper krävs.
Pris: Här ser du priset för gongavslappningen.
Ta med dig: Mjuka kläder.

Verkligen en spännande upplevelse. Det vill jag göra igen!
Tina
Stacks Image 388
Andas in, andas ut och känn hur din kropp sköljs igenom av mjuka ljudvågor. Hur kroppen slappnar av djupare och djupare, hur tankarna saktar ner och du blir helt närvarande i nuet. Anders spelar på gong, klangskålar och kanske något mer instrument medan du bara vilar skönt på en madrass på golvet. Ljudmeditation är djupt avslappnande.

Gongavslappningen inleds med kort enkel yoga för att landa efter dagen och komma i kontakt med din kropp så att du lättare kan slappna av i gongen.
Anders är en fantastisk ledare av ljudmeditationer och som en person uttryckte det "Han är Sveriges, nej världens bästa gongspelare" och ja han spelar gongen med stor känsla och närvaro.

Pris: 150 kr
Går du på kurs hos oss kostar det 100 kr och du kan även ta igen missat yogapass på gongen.

Vi erbjuder även privata gongavslappningar för grupper.

PRIVAT SESSION KLANGSKÅLSMASSAGE

Stacks Image 360
Vid en klangskålsmassage vilar du på rygg respektive mage, med kläderna på, där jag sedan placerar skålarna på olika ställen på din kropp.
Jag jobbar helt intuitivt för att hitta och neutralisera obalanser. Klangskålarna placeras på kroppen och ger en mycket speciell känsla i kroppen. Efteråt kan det vara skönt att kunna ta det lugnt och behålla den avslappnade känslan i kroppen.

En session tar ca 1 timme inklusive en stunds vila i stillhet efter behandlingen.
Jag är utbildad Gong Master hos Don Coreauax, International Center for Holistic resonance, USA. Klangskålsmassör har jag utbildat mig till hos Peter Hess Institut i Tyskland.

Pris för privat behandling: 60 min 800 kr. 3 behandlingar a 60 min 1950 kr.

Varmt välkommen
Anders

SÅ HÄR TYCKER ANDRA

Otroligt avslappnande och skönt. Jag älskar klangskålarnas starka vibrationer. Det går verkligen in i kroppen på ett skönt sätt och det är en väldigt härlig och lugn känsla efteråt.
Anna
Jag går djupare och djupare in i en slags dvala, där allting annat försvinner. Gongen går rakt igenom kroppen och skänker en otrolig vila och avslappning.
Margareta
Stacks Image 317