Stacks Image 406

BRA ATT VETA NÄR DU GÖR YOGA HOS OSS

TA MED DIG

Till samtliga pass behöver du ha mjuka kläder och en flaska vatten med dig.

Vi har bekväma, tjocka mattor och filtar till alla deltagare så det behöver du inte ha med dig. Vissa har med sig en egen meditationskudde att sitta på. Det säljer vi om du också vill ha en.
Du kan duscha och byta om hos oss om du vill.

MISSADE PASS

Du behöver inte meddela om du missar eller vill ta igen ett pass. Kom helt enkelt när det passar dig under de veckor du går kurs! Vet du att du t. ex. ska på semester kan du ta igen passen innan du åker.

Blir du sjukskriven och inte kan yoga under en längre tid behöver du meddela oss och visa läkarintyg för att ta igen passen senare. Det ger en unik flexibilitet och du behöver inte missa något av kursen!

HÄR ÄR VI

Samtliga pass hålls i vår yogastudio på Högastensgatan 12 i Helsingborg, gatan vid Stora Coop på Landskronavägen.

Buss nr 1 stannar nästan utanför huset, hållplats Högastensgatan. Buss nr 219 - 5 min promenad, hållplats Elektrogatan. Det är lätt att parkera utanför och det är gratis!
Stacks Image 367

VÅR MYSIGA YOGASTUDIO

Stacks Image 370


Vi vet att många av er gillar vår studio och vi kan bara själva hålla med! Vi älskar själva att kliva in genom dörrarna till vår yogastudio, en riktig lisa för själen.

Här är det mysigt och avslappnande, enkelt men ändå varmt. Det är viktigt att du ska känna dig välkommen att vara dig själv utan att vara på ett speciellt sätt.

Vi ses på mattorna!
Stacks Image 374
Foto: Jonas Linné
Stacks Image 317