Stacks Image 322

YOGA I HELSINGBORG RÅÅ

VI ÄR YOGIANA

Stacks Image 341
Anders & Anna - så vet du vilka vi är!
Yogiana var först med att erbjuda Livsyoga (Kundaliniyoga) i Helsingborg 2004. Idag håller vi klasser i Livsyoga, HeartYoga och Yoga & Gud. Vi håller kurser i Mindful living, sorgbearbetning, skogsterapi och ger privata sessioner av olika slag.
Vi som driver Yogiana är Anna och Anders. Vi har förmånen att båda uppskatta yoga och meditation och vill gärna jobba och utvecklas tillsammans! Vi är gifta sedan många år, har två härliga tvillingdöttrar och lilla hunden Valborg. Utöver yogan älskar vi att vara i naturen och i vår stuga i skogen, renovera hus och så har vi byggt ett tiny house som vi ibland håller föredrag om.

Här kan du läsa lite mer om oss var och en.

Anna Eliason har sökt efter sanningen i många år och håller yoga och meditation varmt om hjärtat. Håller i Livsyoga, Heartyoga och nu senast kombinationen av yoga och tro i passen vi kallar Yoga & Gud. Anna leder också skogsbad, skogsterapi och sorgbearbetning. Anna är en inkännande och inspirerande vägledare för dig som vill ha privata sessioner. Anna har förmågan att skapa den trygghet som behövs för att kunna leda personer till djupare platser inom sig själva. Hon har en stark relation till Gud som ger kärlek och meningsfullhet i hennes liv och hon inspireras av att få hjälpa människor att ta vara på och välkomna det liv vi har. Här kan du läsa om Anna från Amos.
Anna har studerat för Tomas Frankell, Sky, Gurmukh m fl yogalärare och är utbildad i Livsyoga, Kundaliniyoga, Samayoga samt gravidyoga. Anna är också certifierad Grief Recovery Specialist (sorgbearbetning), Trädgårdsterapi på SLU och utvecklar nu sina insikter med hjälp av enneagrammet. Hon är också en stor skogsälskare och använder gärna naturen som inspiration och läkning.

Anders Eliason håller Livsyoga med gong och alla våra Gongbad. Anders är utbildad Livsyogalärare för lärare som Tomas Frankell, Guru Dharam m fl i Stockholm. Hans värme och lugn skapar en trygg och avslappnande miljö. Han delar med sig av de grundläggande bitarna inom yogan för att du ska kunna hitta ditt inre lugn och harmoni samtidigt som du får en starkare och rörligare kropp.
Anders har specialiserat sig inom ljudhealing och är utbildad Gongmaster av Don Conreaux, Klangskålsmassör på Peter Hess Institutet i Tyskland och Klangsten av Professor Fessman i Tyskland.

Anders är också en riktig handyman och en klippa på att bygga tiny house, renovera gamla hus och blandar gärna egen färg med ägg, linolja och jordpigment.

Stacks Image 337