KONFERENSAKTIVITETER - SKOGSBAD, GONGAVSLAPPNING, ENNEAGRAMKURS I SKÅNE & SVERIGE

skogsbad i skane med yogiana
Naturen är fantastisk! Forskningen visar att vi bara genom att vara bland mossa, löv, jordens dofter och fågelkvitter blir lugnare, på bättre humör och mer kreativa.

Vi vill gärna vara en avkopplande och inspirerande del av er konferens eller kompisträff genom att guida er i ett skogsbad eller en vandring. Vill ni ha ett föredrag om Naturen som medicin i kombination med en guidad upplevelse i naturen gör vi gärna det också.


Nedan kan du läsa om några olika saker vi kan göra i skogen

SKOGSBAD - TA MED KOLLEGORNA UT I NATUREN

Stacks Image 337
Letar ni efter ett intressant och avkopplande avbrott i samband med en konferens eller ett möte? Eller är ni en grupp som vill göra något mysigt tillsammans?

Vi erbjuder olika naturaktviteter som skogsbad, vandring eller andra närvaroövningar i naturen. Vi har bra platser men kan också försöka hitta en lämplig plats i närheten av där ni konfererar, i Skåne eller andra delar av Sverige.

Självklart kan vi också göra en kombination med en lunch runt elden, yoga, gongavslappning eller ett föredrag om naturen som medicin.

Tidsåtgång från 2 timmar och uppåt.

Hör av er så ser vi hur vi kan göra något som passar just er!
Stacks Image 370
Stacks Image 373
Stacks Image 376
Efter en lång skön stund i skogen lagar vi mat över elden tillsammans. Anders lär ut hur man eldar säkert, tänder med tändstål, klyver ved med kniv etc. Inga förkunskaper behövs.
And YES, of course, we can lead forest bathing in English as well!
Anna & Anders

GONGAVSLAPPNING - AVSLAPPNANDE & SKÖNT

Gongavslappning är en utmärkt aktivitet i samband med en dag fylld av tankar och diskussioner. En aktivitet som brukar uppskattas av alla.

Vilandes på rygg fylls kroppen av gongarnas lugnande vibrationer. En djup avslappning som ger ny energi och kraft.

Tidsåtgång ca 1 timme.

Kan gärna kombineras med en stund av enkel yoga.
Stacks Image 363

BLI MEDVETEN - ENNEAGRAMMET

Stacks Image 389
Drivs du kanske av att ständigt förbättra saker för att det ska bli så bra som möjligt? Är du den ständiga hjälparen eller kanske medlaren? Är prestation eller effektivitet din drivkraft? Har du alltid en känsla av att vara annorlunda eller är det viktigt med att förutspå vad som skulle kunna gå fel i olika situationer? Ennagrammet kommer att hjälpa dig att se dig själv och människorna runt omkring dig med nya ögon.

Som barn utvecklar vi en (överlevnads-) strategi för att få närhet och uppmärksamhet. Detta skapar ett mönster som vi sedan bär med oss i resten av livet, men som då blir en begränsning för oss både i vardagen och på vår andliga väg.

Enneagrammet beskriver nio olika livsstrategier, baserade på vanliga mönster vi människor använder oss av, och vad vi kan göra för att både skapa medvetenhet och frigöra oss ifrån dem.

Det blir garanterat en dag fylld av ahaupplevelser och mycket intressant information.
Enneagrammet används idag av företag, organisationer, psykologer, terapeuter och privatpersoner över hela världen.
Det används i första hand som ett redskap för att förstå en persons sätt att hantera tillvaron, hennes drivkraft och motivation.
Enneagrammet kan likna traditionella personlighetstester men ger en djupare analys och en helt annan typ av förståelse.
enneagrammet-skåne
Stacks Image 361