KONFERENSAKTIVITETER, FRISKVÅRD & FÖREDRAG I SKÅNE & SVERIGE

skogsbad i skane med yogiana
Naturen är fantastisk! Forskningen visar att vi bara genom att vara bland mossa, löv, jordens dofter och fågelkvitter blir lugnare, på bättre humör och mer kreativa.

Vi vill gärna vara en avkopplande och inspirerande del av er konferens eller kompisträff genom att guida er i ett skogsbad eller en vandring. Vill ni ha ett föredrag om Naturen som medicin i kombination med en guidad upplevelse i naturen gör vi gärna det också.

För medarbetare som inte mår bra just nu kan vi också erbjuda dem möjligheten att använda naturen som återhämtningsplats i kursen i Skogsterapi.

Nedan kan du läsa om några olika saker vi kan göra i skogen

SKOGSBAD - TA MED KOLLEGORNA UT I NATUREN

Stacks Image 337
Letar ni efter ett intressant och avkopplande avbrott i samband med en konferens eller ett möte? Eller är ni en grupp som vill göra något mysigt tillsammans?

Vi erbjuder olika naturaktviteter som skogsbad, vandring eller andra närvaroövningar i naturen. Vi har bra platser men kan också försöka hitta en lämplig plats i närheten av där ni konfererar, i Skåne eller andra delar av Sverige.

Självklart kan vi också göra en kombination med en lunch runt elden, yoga, gongavslappning eller ett föredrag om naturen som medicin.

Tidsåtgång från 2 timmar och uppåt.

Hör av er så ser vi hur vi kan göra något som passar just er!
Stacks Image 370
Stacks Image 373
Stacks Image 376
Efter en lång skön stund i skogen lagar vi mat över elden tillsammans. Anders lär ut hur man eldar säkert, tänder med tändstål, klyver ved med kniv etc. Inga förkunskaper behövs.
And YES, of course, we can do it in English as well!
Anna & Anders

SKOGSTERAPI - FRISKVÅRD MED NATUREN SOM HJÄLP

Forskningen visar på naturens stora betydelse för hälsan.
Kursen Skogsterapi är speciellt utformad för dem som just nu är sjukskrivna eller riskerar att bli det. Att hjälpa medarbetarna till att sänka sin stressnivå är en sund och god investering som dessutom räknas som friskvård.

Lugna närvaroövningar i naturen som enligt forskningen sänker blodtryck och stress, minskar oro och depression samt förbättrar sömnen. Vi har många års erfarenhet av att arbeta med människor med utmattningssyndrom.

En kurs på 5 gånger i skogarna runt Helsingborg.

Tidsåtgång ca 2 timmar per tillfälle.
skogsbad i skane med yogiana

GONGAVSLAPPNING - AVSLAPPNANDE & SKÖNT

Gongavslappning är en utmärkt aktivitet i samband med en dag fylld av tankar och diskussioner. En aktivitet som brukar uppskattas av alla.

Vilandes på rygg fylls kroppen av gongarnas lugnande vibrationer. En djup avslappning som ger ny energi och kraft.

Tidsåtgång ca 1 timme.

Kan gärna kombineras med en stund av enkel yoga.
Stacks Image 363
Stacks Image 361