YOGA I HELSINGBORG RÅÅ

LIVSYOGA, KUNDALINIYOGA, MEDIYOGA, HEARTYOGA & GONGAVSLAPPNING

Välkommen du som vill göra yoga i Helsingborg, Råå med omnejd. Vi har undervisat i yoga och meditation sedan 2004.

Kärleken till yogan, meditationen och naturen har, för vår del, vuxit sig starkare och djupare med åren och den utvecklas i takt med att vi kan integrera mer och mer i vardagen och allt vi gör. Det har blivit en naturlig del av vår vardag att meditera och göra yoga för att leva mer medvetet.

Att försöka att följa hjärtats röst och lyssna inåt i både stora och små val i livet. Att röra kroppen både mjukt och mer intensivt och kanske framför allt att stanna upp och bli medveten om vad som händer i livet. Vi går nya kurser och fördjupar oss ständigt, för vår egen del, men självklart får det ringar på vattnet i allt vi gör. Det känns fint att få dela med sig av det som förändrat våra liv totalt.

SUPERHÄRLIG SOMMARYOGA 24 - 27 JUNI

Stacks Image 315
Kära yogavänner,
Det är med glädje vi meddelar att det blir minst en härlig Sommarvecka i år igen. <3 Liksom förra året blir det Anna som håller i den och Anders kanske är med vid något tillfälle.

Under vår Sommarvecka samlas vi hemma hos oss i vårt lilla yogarum, tidigt om morgonen, för att ge oss själva en lugn, hängiven och skön start på dagen.

Vi börjar dagarna med meditation, bön och sharing för att den andra timmen ge kroppen yoga och avslappning. Det blir ofta klangskålar eller annat instrument under vilan som en liten extra bonus. Det här är ljuvligt sköna dagar, som inte riktigt kan beskrivas på ett bra sätt här, men vi hoppas du får en bild i alla fall. Sommarveckan brukar upplevas som en retreat även om vi bara ses på morgonen.

I år kommer Sommarveckan att bli mån - tors 24 - 27 juni kl 6.30-8.30. Veckan kostar 850 kr för Yogianas kursdeltagare och 900 kr för övriga.
Ibland avslutar vi med frukost tillsammans efteråt med dem som vill och kan, men det pratar vi om när vi ses!

YOGA - TIDER & PRISER

Stacks Image 273
Vårens yoga pågår 22 jan - 29 maj.
Uppehåll 16-22 feb (Sportlov), 14-21 april (Påsk - passen 21 april hålls annandagen 22 april), 30 april (Valborg)

Tisdag 18.15-19.15 - MediYoga, Eva. 16 ggr 1690 kr.
Onsdag 19-20.45 - Heart Yoga, Anna. 16 ggr 2640.
Torsdag 18.30-19.45 - Gongavslappning med kort, enkel yoga, udda veckor. Anders. Drop in 150 kr (100 kr för Yogianas deltagare)
Söndag 19-20.45 - Livsyoga (Kundaliniyoga), Anna. 16 ggr 2640 kr.

KUNDALINIYOGA

Stacks Image 302

MEDIYOGA

Stacks Image 298

HEARTYOGA

Stacks Image 300

GONGAVSLAPPNING

Stacks Image 284
Andas in, andas ut och känn hur din kropp sköljs igenom av mjuka ljudvågor. Hur kroppen slappnar av djupare och djupare, hur tankarna saktar ner och du blir helt närvarande i nuet. Anders spelar på gong, klangskålar och kanske något mer instrument medan du bara vilar skönt på en madrass på golvet. Ljudmeditation är djupt avslappnande.

Gongavslappningen inleds med kort enkel yoga för att landa efter dagen och komma i kontakt med din kropp så att du lättare kan slappna av i gongen.
Anders är en fantastisk ledare av ljudmeditationer och som en person uttryckte det "Han är Sveriges, nej världens bästa gongspelare" och ja han spelar gongen med stor känsla och närvaro.

Pris: 150 kr
Går du på kurs hos oss kostar det 100 kr och du kan även ta igen missat yogapass på gongen.

Här kan du läsa mer om gongbad.
Stacks Image 296