NATURCOACHING - COACHING MED NATUREN SOM VÄGLEDARE

Stacks Image 150
Naturen, naturen, naturen.
Hur skulle det kännas att ha Naturcoaching i en vacker bokskog, mossbeklädd luftig granskog, med fåglar som kvittrar och vindens stilla sus? Kan du tänka dig vilken skillnad det skulle göra om du i samband med ditt samtal fick ta en långsam skogspromenad, få någon närvaroövning med naturen som inspiration.

Föreställ dig hur mycket mer din session kan ge dig om du slappnar av och ger dig möjligheten att släppa vardagens stress en stund. Naturen skapar en öppenhet för det som som vill bli sett och hört i samband med vårt möte.

Naturen har sin egen läkande kraft för både kropp, själ och ande. Vi blir påminda om vilka vi är och det blir lättare att släppa fram det som finns i våra hjärtan, att lyssna djupt, innerligt och tillåtande.

Vi har en stuga i kanten av bokskogen mellan Klippan och Perstorp där Anna tar emot dig som vill mötas på ett nytt sätt och få del av naturens fantastiska sätt att vägleda oss i livet. Det finns några olika alternativ för hur vi kan ses. Stugan ligger ca 35 min från Helsingborg, 30 min från Hässleholm och drygt 1 timme från Malmö. Det går också bra att ta sig hit med tåg och buss.
Men är det inte väderberoende att ha coaching i naturen? Nej egentligen inte men du behöver ha varma kläder, så ta bra skor, en varm tröja extra och ett par långkalsonger är guld värda eftersom våra övningar görs långsamt och i stillhet. Är det ruggigt ute är vi ute ändå, men kan gå in och värma oss framför brasan som del av mötet.

När vi möts i naturen låter vi träden, jorden, mossan, himlen och fåglarna få vara en del av den coachande upplevelsen. Det ger nya perspektiv på vad som är viktigt för dig i ditt liv just nu. När du vistas i naturen minskar du dessutom stress, oro och sover bättre. Pulsen går ner och blodtrycket sänks.
Stacks Image 1246
Stacks Image 1667
Anna, som du möter i naturbaserad coaching, har sedan 2004 lett grupper i yoga, mindfulness och mött människor i utvecklande livssamtal, Heart coaching. De senaste åren har hon även lett grupper i naturen.
Anna är utbildad i trädgårdsterapi vid Lantbruksuniversitetet i Alnarp och därför väl insatt i naturens läkande kraft och har valt att inrikta mig mot skogs- och naturterapi, som ligger henne varmast om hjärtat.

Naturcoaching - så här möts vi

Vi ses för lite längre sessioner på 1,5-2 timmar. Din session kommer att innehålla både samtal och närvaroövningar i naturen och varje möte blir nytt utifrån var du befinner dig den dagen.

Pris: 1100-1500 kr beroende på din ekonomiska situation. Har du bra ekonomi eller ditt företag betalar så är jag tacksam för det högre beloppet, företag betalar moms utöver beloppet.

Just nu! Vid bokning av 4 gånger får du den femte gången gratis.
Stacks Image 1119
För att läsa mer om Annas inkännande sätt att jobba så läs mer under Heart Coaching.
Anna jobbar på samma sätt i Naturcoachingen men det blir en ganska annorlunda upplevelse att mötas i naturen.


Varmt välkommen till skogen!
Anna

Så här tycker andra (gjorda i grupp)

Att andas med träden, lyssna på suset och känna doften av barr, löv och träd var fantastiskt! Rogivande, inspirerande och lugnande på samma gång. Min största insikt under dagen var att det enkla som är alldeles gratis, naturen, gör så gott i själen! Jag gör gärna om denna dag, men denna gång med långkalsonger :) !
Sara
Anna och Anders stuga ligger inbäddad bland höga bokträd, bara platsen ger lugn. Anna leder oss stillsamt och inkännande och hjälper oss att öppna våra sinnen och hjärtan. Jag älskar att vara i naturen, man mår liksom extra bra där. Det är också enklare att vara närvarande i naturen. Jag fylls av energi och lugn på samma gång och naturen ger ett lugn som varar.
Hanna
Vilken dag!!!
Jag kom till dagen med mycket frågor kring mitt liv och fick till mig massor. Anna guidade mig till att öppna och ta in, hitta mina svar och jag kände en otrolig trygghet i mig själv. Skogen gav mig de svar jag sökte efter tack vare Annas förmåga att få oss att slappna av och känna tryggheten att ta in skogens lugn.

Så otroligt tacksam att få uppleva denna dag med mycket medvetenhet som genomsyrade hela dagen.
Linda
Jag uppskattade att det är fin natur som ger lugn. Att lyssna på naturens ljud ger frid och det det var skönt att ägna en stund bara till sig själv.
Marie
Stacks Image 1201
Skogsbadet var en rofylld och bra upplevelse. Jag känner ibland att jag inte kan få nog av naturen men här kändes det som om den kom in i varenda por med lugn och fridfullhet. De andras närvaro en bit bort gav trygghet. Jag var i en grupp som jag inte träffat innan och det gav en sån positiv känsla av samhörighet fastän jag inte träffat dem förut.
Marie