GONGAVSLAPPNING & KLANGSKÅLSMASSAGE

Stacks Image 772
Nu kan jag, som en av få i Sverige, erbjuda både terapeutiska gongsessioner och klangskålsmassage. Jag har även en klangsten som jag använder mig av ibland.
Gongens och skålarnas vibrationer har en djupverkande effekt och det har en helande och balanserande effekt på cellnivå. Med hjälp av ljudvibrationer återställer du kroppens naturliga balans.

Jag erbjuder både gongavslappning i grupp och som privat behandling. Under behandlingen vilar man på en madrass och upplever oftast djup avslappning och vila, ibland kallas det för gongbad eftersom du badar i gongens ljudvågor. Du kan komma för en specifik obalans du vill ha hjälp med eller bara för att få en stunds avslappning.
Stacks Image 1579
Vid en klangskålsmassage vilar du på rygg respektive mage, med kläderna på, där jag sedan placerar skålarna på olika ställen på din kropp.
Jag jobbar helt intuitivt för att hitta och neutralisera obalanser. Klangskålarna placeras ofta på kroppen och ger en mycket speciell känsla i kroppen. Efteråt kan det vara skönt att kunna ta det lugnt och behålla den avslappnade känslan i kroppen.
En session tar ca 1 timme inklusive en stunds vila i stillhet efter behandlingen.
Jag är utbildad Gong Master hos Don Coreauax, International Center for Holistic resonance, USA. Klangskålsmassör har jag utbildat mig till hos Peter Hess Institut i Tyskland.
Pris för privat behandling: 60 min 700 kr. 3 behandlingar a 60 min 1850 kr. För bokning eller pris på gongbad i grupp kontakta mig gärna.
Varmt välkommen
Anders

Så här tycker andra

Otroligt avslappnande och skönt. Jag älskar gongens starka vibrationer. Det går rakt igenom kroppen på ett skönt sätt.
Anna
Jag går djupare och djupare in i en slags dvala, där allting annat försvinner. Gongen går rakt igenom kroppen och skänker en otrolig vila och avslappning.
Margareta
Stacks Image 785