HEART COACHING - EN HELIG STUND

Heart Coaching är en form av livscoaching och precis som det låter vägledning från hjärtat. Jag tror vi behöver ge utrymme för det som finns i våra hjärtan, att lyssna djupt, innerligt och tillåtande. Att öppna för tacksamhet och kärleksfullhet men också våga möta det som skaver, gör ont eller känns tungt. Vägen till ljuset går genom slingrande stigar av mörker men når alltid ljuset i slutändan, alltid.

Ur sårbarheten kommer styrkan och kraften. Ibland behöver man bara någon som lyssnar och då är jag den som lyssnar och kanske ställer några frågor som hjälper dig att se på dig själv eller ditt liv med andra ögon.

Stacks Image 1438
Jag lägger stor vikt vid att detta får bli en helig stund för dig. Jag praktiserar att ha ett accepterande förhållningssätt där allt får finnas. Jag möter oftast människor när livet inte blir som man har tänkt sig. När kroppen sagt ifrån och inte vill, en separation, utmanande känslor i samband med sjukdom, en nära vän eller livskamrat gått bort eller kanske inte vill ses. När det skaver i hjärtat helt enkelt.

Jag jobbar väldigt intuitivt för att bäst kunna möta dig där du befinner dig just nu. Ibland får du någon övning med dig hem.

Jag kan också möta dig som vill fördjupa eller förnya din tro. Min egen bas är kristen men du är välkommen oavsett trosinriktning då jag upplever att vi förenas i det stora, det jag kallar Gud. Tillsammans hjälps vi åt att lyssna in vart Gud kallar dig i livet just nu. Även du utan tro är välkommen om du är nyfiken på att ändå prata kring detta, jag tror ofta hjärtat har en längtan innan vi kanske själva förstår att Gud drar i oss på något sätt. Så var det för mig, men jag vet också hur mycket hinder som ofta finns vägen för att ta till sig den längtan eller förstå vad tomheten inombords står för.

Känns det som att ditt hjärta vill att vi möts så är du varmt välkommen att höra av dig.

Vill du komma för att få ett privat yogapass som vi anpassar efter din kropp är du givetvis också välkommen. På samma sätt är du välkommen om du vill lära dig några andningsövningar eller att meditera.

En privat session tar ca 60 min.
Pris: 700-1000 kr beroende på din ekonomiska situation. Har du bra ekonomi eller ditt företag betalar så är jag tacksam för det högre beloppet, företag betalar moms utöver beloppet. Är du i en hårt pressad ekonomisk sits läs om min donationsbaserade coaching här nedanför.


Varmt välkommen
Anna
Stacks Image 1525

DONATIONSBASERAD HEART COACHING

Till dig som är arbetslös, sjukskriven eller i en sämre ekonomisk situation erbjuder jag donationsbaserad Heart coaching.

För dig som vill öppna ditt hjärta för nya möjligheter i samband med en utmanande situation i livet men inte har råd med en individuell session så erbjuder jag möjligheten att ses där du ger en donation utifrån vad din kassa tillåter.

Jag tror på en värld där vi hjälper varandra, där vi ser varandra och värdesätter det som är viktigt i livet. Jag är själv väldigt, väldigt tacksam för dem som har hjälpt och hjälper mig på olika sätt. Så om detta är något du är intresserad av så hör av dig.

Varmt välkommen
Anna

Så här tycker andra

Annas frågor skapar en tydlighet som gör att jag kan komma vidare i mitt liv och jag får svar på frågor som jag länge funderat kring. Anna är mycket inkännande och hennes coaching är djup och intuitiv och ger mig en ny dimension i mina funderingar både i arbetslivet och min privata situation.
Malin
På ett sakligt och okomplicerat sätt får du mig att lyssna inåt och känna efter vad som är viktigt för mig. Du får mig att se svaren utan att säga dom. Genom enkla motfrågor lär du mig att känna efter vilka behov jag har genom att lyssna på min kropp och känna mitt hjärta. Din coaching har varit och är mycket värdefull för mig.
Sara