VÅR MYSIGA STUDIO

Stacks Image 1289


Stacks Image 818
Foto: Jonas Linné
Vi vet att många av er gillar vår studio och vi kan bara själva hålla med! Vi älskar själva att kliva in genom dörrarna till vår yogastudio, en riktig lisa för själen. Här är det mysigt och avslappnande, enkelt men ändå varmt. Det är viktigt att du ska känna dig välkommen att att vara dig själv utan att vara på ett speciellt sätt.
Vi ses på mattorna!
Stacks Image 1295
Vi finns på Högastensgatan 12, gatan ner mot havet från Allers. Här har vi möjlighet att både ha grupper och ta emot för enskilda konsultationer. Hit är det mysigt och personligt att komma!

Här träffar du andra som också vill öka sin självinsikt och utvecklas. Du kan prata om du vill eller bara vara i tystnad för dig själv om du vill. Du bestämmer själv vad som känns bäst för dig.

Till oss kommer du för att upptäcka dig själv, inifrån. Det tror vi är lättast att göra om miljön runt omkring dig är varm, avslappnande och enkel. Här behövs inga speglar eller annat som bygger på den känsla av prestation vi möter dagligen på våra jobb, skolor eller på gymet. Det viktigaste för oss är att du får lov att bara vara, under en liten stund av dagen.