ANNA & ANDERS & EVA

Yogiana var först med att erbjuda Livsyoga (Kundaliniyoga) i Helsingborg 2005. Idag håller vi klasser i Livsyoga, MediYoga och Heart yoga. Vi håller kurser i Mindful living och ger privata sessioner av olika slag.
Vi som driver Yogiana är Anna och Anders. Vi har förmånen att båda uppskatta yoga och meditation och vill gärna jobba och utvecklas tillsammans! Vi är gifta sedan många år, har två härliga tvillingdöttrar och lilla hunden Valborg. Utöver yogan älskar vi att vara i vår stuga i skogen och renovera vårt hus, en gammal skånelänga från 1860 med gamla byggnadstekniker och material.

NYHET! Från våren 2017 kommer vi att ha glädjen att även få ha med Eva Roxhav som lärare och medskapare på Yogiana. Det känner vi oss väldigt tacksamma för! Här kan du läsa lite mer om oss.

Eva Roxhav har i många år arbetat med livscoaching och förändring. Eva undervisar i MediYoga och mjuk morgonyoga. Eva är en varmhjärtad person som guidar dig utifrån sitt äkta engagemang och önskan att visa människor en väg till glädje, styrka och närvaro.
För Eva är yoga för alla. Oavsett bakgrund, ålder eller erfarenhet kan vi alla mötas i yogan. Eva har erfarenhet att ha yogapass med ovana yogisar likväl som vana. Eva har även erfarenhet av att ha pass med språksvaga grupper.
Eva har i många år arbetat med Livscoaching och förändring, är utbildad MediYoga instruktör genom MediYoga institutet, har gått AyurYoga (E-RYT 200) instruktörsutbildning och Yinyogalärarutbildning.

Eva har också studerat olika kurser i bland annat, hälsopsykologi med stresshantering, meditation, Non Violent Communication, Svåra samtal, Motiverande samtal mm.
och är ICC-coach och utbildad av Lars-Erik Uneståhl. Eva har akademiska meriter inom bl.a. pedagogik, ledarskap, psykologi och etnologi.
Stacks Image 1601
Här är vi - Eva, Anders & Anna
Stacks Image 1533
Anna Eliason har sökt efter sanningen i många år och håller yoga och meditation varmt om hjärtat. Håller i Livsyoga, Heartyoga, Mindful living och Sorgbearbetning. Anna är också en inkännande och inspirerande vägledare för dig som vill ha privata sessioner. Anna har förmågan att skapa den trygghet som behövs för att kunna leda personer till djupare platser inom sig själva. Hon har en stark relation till Gud som ger kärlek och meningsfullhet i hennes liv och hon inspireras av att få hjälpa människor att ta vara på och välkomna det liv vi har.

Anna har studerat för Tomas Frankell, Sky, Gurmukh, Wiveca Hjalmarsson m fl yogalärare och är utbildad i Livsyoga, Kundaliniyoga, Samayoga samt gravidyoga. Anna är också certifierad Grief Recovery Specialist (sorgbearbetning), utbildad regressionsterapeut, näringsterapeut, trädgårdsterapi och utvecklar nu sina insikter med hjälp av enneagrammet.

Anders Eliason håller Livsyoga med gong och alla våra Gongbad. Anders är utbildad Livsyogalärare för lärare som Tomas Frankell, Guru Dharam m fl i Stockholm. Hans värme och lugn skapar en trygg och avslappnande miljö. Han delar med sig av de grundläggande bitarna inom yogan för att du ska kunna hitta ditt inre lugn och harmoni samtidigt som du får en starkare och rörligare kropp.
Anders har specialiserat sig inom ljudhealing och är utbildad Gongmaster av Don Conreaux, Klangskålsmassör på Peter Hess Institutet i Tyskland och Klangsten av Professor Fessman i Tyskland.
Kärleken till yogan kommer i mötet med dig själv. Att bäras djupt, till nya delar inom dig. Söka din egen sanning och varsamt öppna för det vackra som ligger gömt.
Anna
Stacks Image 1561