VÄLKOMMEN TILL EN SPECIELL GRAVIDYOGA

Du står inför en av livets mest spännande resor – början på ett nytt liv, ditt barn! Allt du gör för att din bebis i magen ska ha det så bra som möjligt är bra både för dig och barnet! Det är nu du lägger grunden för ditt barns framtid.
Ett skönt sätt att få en innerlig och kärleksfull upplevelse av sin graviditet är att göra Gravidyoga. Yogianas gravidyoga är en härlig och positiv upplevelse inför din nya roll som mamma till just det här barnet. I en grupp av andra blivande mammor delar du erfarenheter, funderingar, tankar, skratt och tårar samtidigt som du gör dig redo inför din förlossning och får en avkopplande stund från den många gånger hektiska vardagen.
Vi gör enkla, mjuka rörelser, andningsövningar och lätta meditationer som alla kan vara med på. Yogan kommer att hjälpa dig att slappna av, släppa taget om oro och stress och samtidigt fördjupa upplevelsen och glädjen av din graviditet.
Yogianas gravidyoga handlar inte bara om kroppen utan till stor del även om den känslomässiga berg- & dalbana som en graviditet kan vara. Att utveckla ett kärleksfullt och omtänksamt förhållningssätt till sig själv, något du har nytta av även senare.
Gravidyoga är bra oavsett om du väntar ditt första barn eller fjärde! För den som väntar sitt första barn kommer kanske våra tips och råd att vara extra viktig när du står inför det okända. För dig som redan har barn är stunden i lugn och ro, ett sätt att fylla på din energi, kanske det viktigaste. Med hjälp av den mentala träningen kan du få en fördjupad upplevelse av både graviditet och förlossning.
Du behöver inte ha gjort yoga tidigare för att gå på Yogianas gravidyoga. Du kan börja hur tidigt du vill och behöver inte vänta på att din mage ska "synas" för att vara med! För de allra flesta brukar det vara skönt att fortsätta tills det är dags för bebisen att komma. Gravidyoga är ett sätt att må bra och njuta av graviditeten från första dagen!
Stacks Image 1370
AKTUELLA KURSER OCH PRISER HITTAR DU HÄR!
Alla kurser i gravidyoga är olika. Jag, Anna, har haft förmånen att jobba med gravidyoga i många år och är även doula. Jag får om och om igen tillbaka hur värdefullt det vi lär ut under kurserna varit, både under graviditeten och förlossningen. Minst lika inspirerande är det för mig när jag förstår att det också förändrat hur kursdeltagarna tycker det påverkat deras föräldraskap!
Jag hoppas att det som varit till hjälp för många andra kvinnor under deras graviditeter och förlossningar också är något jag kan få dela med mig av till dig på en kurs, privat session eller med din partner.
Känner du stor oro inför förlossningen eller har en jobbig förlossningsupplevelse bakom dig kan vi göra en privat konsultation. Det räcker oftast att vi träffas en eller ett par gånger utöver dina yogaklasser.
Varmt välkommen Anna

Förlossningsförberedande kurs

Stacks Image 312
En mysig och givande kurs som du gör tillsammans med din partner. Kursen är inriktad på praktiska övningar som kan vara en fin hjälp i samband med förlossningen. Vi går igenom andning, massage, naturlig smärtlindring mm. Det är också en väldigt fin stund tillsammans där ni får möjlighet att verkligen landa tillsammans inför just den här förlossningen. Hör av er om ni är intresserade! Från ca graviditetsvecka 28. Kursen kostar 950 kr per par inkl fika och kursmaterial.

Så här tycker andra

Jag vill tacka dig för allt som du gett mig under
gravidyogan, jag kände mig mentalt så förberedd jag tror jag skulle kunna känna mig inför graviditet, förlossning och den första tiden med bebisen.
Du har gett många kloka råd, praktiska övningar, intressanta sätt att se på saker och situationer, men det jag värdesatte mest var att det aldrig fanns några "pekpinnar". Annars finns det gott om råd omkring oss som berättar hur vi ska göra saker o ting, men hos dig utvecklade jag "min väg", alltså att lita på min intuition och kvinnliga instinkt. Känna efter vilket sätt är bäst för mig och min bebis?
En lektion i konsten att leva mer rätt och i sitt eget flöde. Känns som det har påverkat mig mycket, på ett bra sätt! Tack för det!
Cecilia
Väldigt givande timmar, där jag fick tid och möjlighet att vara tillsammans med min bebis, inte bara kroppsligt utan även mentalt på ett annat plan.
Bra övningar som jag är helt säker på att jag kommer att ha stor nytta av under min förlossning.
Detta har varit min allra första kontakt med yoga överhuvud taget, väldigt positiv upplevelse! Nyfiken på mycket mer! Stort tack för denna kurs!

Stacks Image 308
Gravidyoga är det bästa jag gjort för mig och
mitt barn under graviditeten!
Att lära mig avslappning, andning, hitta mitt
inre och tycka om mig själv. Roligt att träffa
andra i samma situation.
Stacks Image 348