HEART YOGA

Stacks Image 1314
Det här passet är som en mjuk kärleksförklaring till dig och din kropp. Det här är passet som min kropp längtar efter varje morgon när jag tar ut min yogamatta. När jag gör yoga från hjärtat finns det en acceptans och hänsyn till hur jag mår och hur dagen känns. Ibland stilla och lugnt, ibland eldigt och utrensande. En morgon när jag känner mig lite låg slutar oftast med att jag känner mig varm inombords och fylld av tacksamhet efter att ha gjort min yoga och meditation.

I Heart yoga vill jag skapa möjlighet för dig att uppleva en yoga som är mjuk och flödande med mycket stretching. Ofta väver jag också in några mer dynamiska övningar för att också ge kroppen styrka i t ex mage, ben eller rygg.

Jag brukar ofta säga att yoga, för mig, inte handlar så mycket om kroppen utan mer om vad som händer med mig inombords. Yogan har förändrat hela mitt liv och jag vill gärna dela med mig av det. I Heart Yoga är känslan och den inre upplevelsen av yogan därför viktigare än tekniken och de flesta positionerna ganska enkla, men kan vara väldigt utmanande ändå. I vissa positioner kanske det är lätt för dig att slappna av medan andra rörelser kan kännas påfrestande i stunden och du tränar på att andas dig igenom känslor av motstånd eller obehag.
Stacks Image 284
Varje pass avslutas med vila och meditation. I vår avslappnande yogastudio har du alla möjligheter att låta kroppen återhämta sig i lugn och ro.

Heart Yoga kan ses som en blandning av Samayoga och Yinyoga.

Varmt välkommen!
Anna

Så här tycker andra

Yogan är en plats där jag kan andas ut och hitta balans. En plats bara för mig. En plats där jag kan vara mig själv och där allt är tillåtet och inget är fel. Yogan gör så mycket gott för sinne, hjärta och kropp. Tack!
Hanna
Jag blundar, slappnar av. Låter kroppen röra sig mjukt och stilla. Kroppen säger ifrån. Vill. Vill inte. Jag lyssnar och följer mitt hjärtas rytm. Inom mig väcks jag sakta till liv igen. Jag ler och möter världen som en sol.
Anna Eliason
Yogan ger mig livsglädje, acceptans, lugn och stabilitet. Tror inte jag skulle klara av vardagen och relationer utan den energin och det lugn som yogan ger mig. Är så tacksam för denna förändring och den glädje yogan ger mig. <3 Tack!
Filippa
Stacks Image 1304