MINDFULNESSDAG I NATUREN

Stacks Image 150
Naturen är den bästa platsen för att bara vara.

Att öva sig i närvaro, vara mindful, i naturen är ljuvligt. Klicka här så får du veta mer!

Så här tycker andra

Att andas med träden, lyssna på suset och känna doften av barr, löv och träd var fantastiskt! Rogivande, inspirerande och lugnande på samma gång. Min största insikt under dagen var att det enkla som är alldeles gratis, naturen, gör så gott i själen! Jag gör gärna om denna dag, men denna gång med långkalsonger :) !
Sara
Anna och Anders stuga ligger inbäddad bland höga bokträd, bara platsen ger lugn. Anna leder oss stillsamt och inkännande och hjälper oss att öppna våra sinnen och hjärtan. Jag älskar att vara i naturen, man mår liksom extra bra där. Det är också enklare att vara närvarande i naturen. Jag fylls av energi och lugn på samma gång och naturen ger ett lugn som varar.
Hanna
Vilken dag!!!
Jag kom till dagen med mycket frågor kring mitt liv och fick till mig massor. Anna guidade mig till att öppna och ta in, hitta mina svar och jag kände en otrolig trygghet i mig själv. Skogen gav mig de svar jag sökte efter tack vare Annas förmåga att få oss att slappna av och känna tryggheten att ta in skogens lugn.

Så otroligt tacksam att få uppleva denna dag med mycket medvetenhet som genomsyrade hela dagen.
Linda
Jag uppskattade att det är fin natur som ger lugn. Att lyssna på naturens ljud ger frid och det det var skönt att ägna en stund bara till sig själv.
Marie
Stacks Image 1201
Skogsbadet var en rofylld och bra upplevelse. Jag känner ibland att jag inte kan få nog av naturen men här kändes det som om den kom in i varenda por med lugn och fridfullhet. De andras närvaro en bit bort gav trygghet. Jag var i en grupp som jag inte träffat innan och det gav en sån positiv känsla av samhörighet fastän jag inte träffat dem förut.
Marie